fiskbil-skaldjur

Skaldjur

Utöver vårt breda sortiment av fisk erbjuder vi självklart noga utvalda skaldjur av hög kvalité. Dessa råvaror är fantastiska att kombinera med varandra och håller i upp till 12 månader i frysen.

Skaldjur av högsta kvalité

Vi som arbetar med fiskbilen har som mål att erbjuda dig skaldjur av högsta kvalité och som blivit fiskade med rättvisa metoder. Vi är noga med att endast erbjuda råvaror som är MSC-märkta och som är godkända enligt livsmedelsverket.

Oavsett om du vill beställa skaldjur till vardagsmiddagar eller till en festligare måltid har vi något för dig. I vårt välsorterade utbud erbjuder vi dig skaldjur med hög kilovikt och till bra pris.

Från fiskbilen kan du bland annat beställa:

  • Räkor XXL.
  • Pilgrimsmusslor.
  • Löjrom.

Prisexempel när du vill beställa skaldjur

Just fisk och skaldjur är en bra råvara att använda till vardags och till fest. Om du beställer skaldjur från vår fiskbil kan du vara trygg med att vi erbjuder kvalitetsgaranti i kombination med bra priser. Vår garanti gör det möjligt för dig att inom en månad byta en vara om du inte är nöjd med antingen smaken eller något annat. Då är det bara att höra av dig till vår fiskbil så att vi kan ersätta dig.

Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av skaldjur som håller hög kvalité och har lång hållbarhet. Alla våra skaldjur håller i upp till 12 månader (vissa skaldjur håller längre) i frysen. När du gör en beställning från vår fiskbil får du alltid en leverans med hög kilovikt så att du alltid kan ha goda skaldjur hemma under året.

  • Prisexempel 1: 1 st hummer på ca 600g kostar 340 kronor/styck.
  • Prisexempel 2: Pilgrimsmusslor på 1 kg kostar 590 kronor.
  • Prisexempel 3: Kalix Löjrom på 0,5 kg kostar 1990 kronor.
fiskbil-skaldjur

Recept på skaldjur med passande kryddor och örter

Vi som arbetar med fiskbilen har ett stort matintresse som dagligen syns i vårt engagemang för våra kunder. Vi vill sprida vår matglädje och delar med oss av smakrika recept på skaldjur som passar till vardags och till fest. Med vår erfarenhet inom matlagning med inriktning på skaldjur kan vi dela med oss av:

  • Vilka kryddor som passar till vilka skaldjur?
  • Vilka örter som framhäver skaldjurens fantastiska smak?
  • Vilka tillagningsmetoder finns det och vilken är bäst vid tillagning av skaldjur. Ska man koka, steka, tillaga i ugn?
  • Hur tillagar man skaldjur för en god middag till vardags eller till en smakrik festmåltid?

Vi förser dig med enkla och goda recept på skaldjur för lyckad matlagning till vardags och till fest. Kontakta oss för mer information!

Beställ skaldjur till bra pris med gratis utkörning

Det ska inte behöva vara dyrt att äta skaldjur. Då det rekommenderas att äta fisk och skaldjur minst två gånger i veckan är vi glada över att erbjuda ett bra pris på skaldjur.

Vår fiskbil erbjuder kostnadsfri utkörning av skaldjur till privatpersoner i stor Stockholm med omnejd. Alltid leverans inom 24 timmar beroende på vart vi ska leverera dina skaldjur. Om du vill veta mer om våra priser är du välkommen att kontakta vår fiskbil för en offert!

Beställ skaldjur som håller i upp till 12 månader, ibland längre. Vår fiskbil har ett brett utbud till bra pris. Gratis utkörning direkt till dörren.