fiskbil-bricka-fisk

Fisk

Om du ska bjuda in familj och vänner till en stor fest, exempelvis en födelsedagsfest eller fira en förlovning, kan det vara skönt att beställa fisk från vår fiskbil. Då kan vi leverera fisk av dina önskemål direkt till dörren på utsatt tid. På så sätt behöver du inte gå till den lokala fiskhandlaren och spendera dyra pengar för samma kilovikt du får hos oss. Smidigt, prisvärt och effektivt för dig.

Prisvärd hemleverans i stor Stockholm med omnejd

Det rekommenderas att äta mer fisk i vardagen, särskilt fet fisk minst två gånger i veckan. Då får du i dig bra Omega-3 fetter och nyttiga vitaminer och mineraler som är bra för kroppen och ditt mående. Oavsett om du vill äta mer fisk till vardags eller vill bjuda dina gäster på en smakrik måltid med fisk ska du beställa din fisk från vår fiskbil.

Vi erbjuder snabba leveranser inom 24 timmar i stor Stockholm och något längre leveranstid utanför*. När du kontaktar vår fiskbil med en beställning kommer vi tillsammans överens om vilken dag, vilken tid och vilken adress vi ska leverera till. I vårt företag är kvalité och hållbarhet två ledord vi dagligen strävar efter. Då kan du vara trygg med att få fisk av högsta kvalité till ett bra pris.

* Fiskbilen kan bland annat leverera fisk direkt till dörren i Mälardalen, Sörmland, Närke län och Örebro läng med mera. Kontakta oss för mer information om våra övriga leveransområden.

Brett utbud av fisk av högsta kvalité

Vi erbjuder endast det bästa för dig. I vårt sortiment av fisk har vi valt ut de bästa bitarna från de godaste, mest smakrika och finaste fiskarna som finns på marknaden idag. Kvalité och hållbarhet är viktigt för vår fiskbil. De råvaror vi erbjuder är noggrant kontrollerade för att fastställa att de är fiskade på säkra och rättvisa former samt att de har lång hållbarhet. Det innebär att du kan förvara råvaran i frysen i upp till 12 månader.

Vi har fisk för alla smaker som passar både till vardags och till stora fester. I vårt sortiment kan du bland annat beställa:

  • Lax
  • Tonfisk
  • Rödspättafilé
fiskbil-laxfilé

Så går det till när du beställer fisk från vår fiskbil

Det är enkelt att beställa fisk från oss och vi erbjuder snabba leveranser i kombination med en månads kvalitetsgaranti. Denna garanti är en trygghet för dig som kund då du har rätt att byta en vara inom en månad om du inte är nöjd. Vi arbetar hårt för att alla våra produkter ska hålla högsta kvalité. Skulle en råvara trots det avvika från vår standard har du rätt att kontakta oss för att få pengarna tillbaka.

När du kontaktar vår fiskbil för att beställa fisk följer vi fyra steg som förenklar processen för både dig och våra medarbetare.

  • Beställning: Du väljer vilken fisk du vill beställa hem.
  • Utkörning av din beställning: Vår fiskbil är redo att leverera din beställning inom 24 timmar. Tillsammans kommer vi överens om vilken dag, vilken tid och till vilken adress vi ska leverera till.
  • Betalning: Vi tar ingen förskottsbetalning utan du betalar för dina varor när vi levererat dessa till dig.
  • Klart och du är nöjd med den fisk vi levererat!

Beställ fisk med hög kilovikt till förmånligt kilopris

Vi har som affärsidé att leverera fisk av högsta kvalité till marknadens bästa priser. Med det sagt kan vår fiskbil erbjuda dig hög kilovikt på minst 2 kg till ett fast kilopris. Beroende på hur mycket fisk du är i behov av kan vår fiskbil även erbjuda dig möjligheten att lägga till ytterligare kilo i din beställning till ett billigare pris på fisk.

  • Prisexempel 1: Lax på 3 kg kostar 1167 kronor.
  • Prisexempel 2: Tonfisk på 2 kg kostar 640 kronor.
  • Prisexempel 3: Rödtunga på 2,5 kg kostar 720 kronor.

Få ett bra pris när du beställer fisk från fiskbilen

Vi vill få fler att äta fisk i vardagen och erbjuder därför snabba leveranser till privatpersoner. Vår utkörning av fisk är helt kostnadsfri så att du inte behöver betala extra för denna bekvämlighet.

Om du vill få mer information om våra priser för fisk ska du kontakta vår fiskbil för en offert! Då får du gärna berätta mer om vilken fisk du vill beställa, önskad kilovikt och annan information som kan vara bra för vår fiskbil att ha vetskap om.

Beställ fisk av hög kvalité till marknadens bästa pris. Vi kör ut fisken till dig utan extra kostnad. Prisvärt och bekvämt för dig.