Om oss

Välkommen till Roslags Deli – Din pålitliga leverantör av fisk och skaldjur av högsta kvalité!

Grundarna till Roslags Deli har lång erfarenhet av mat, kvalitetsprodukter och personlig service. Med vår fiskbil kan vi leverera fisk, skaldjur och delikatesser med hög kvalité och med bra hållbarhet.

Vi levererar våra råvaror till privatpersoner i stor Stockholm samt närliggande län som exempelvis Örebro Län, Sörmland och Mälardalen. Roslags Deli levererar fisk och skaldjur helt kostnadsfritt och alltid inom 24 timmar i Stockholm. Utanför Stockholm blir leveranstiden något längre.

fiskbil-torskfilé

Vi som arbetar på Roslags Deli och med fiskbilen drivs av att göra det enkelt för våra kunder att beställa hem bra råvaror till bra pris. Välj bland de bästa bitarna av lax, tonfisk och hummer för en smakrik måltid att bjuda dina gäster på.

Roslags Deli ser självklart till helheten. Då vi brinner för matlagning och bra råvaror kan vi även erbjuda dig recept på fisk och skaldjur. Då får du tips på tillagningsmetoder, örter som passar till fisk och kryddor som förhöjer smakerna.

Välkommen till en komplett fiskbil som levererar fisk, skaldjur och delikatesser direkt till dörren. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig.